JOUW HART IS VAN MIJ DRUK 3

Download Jouw Hart Is Van Mij Druk 3 ebook PDF or Read Online books in PDF, EPUB, and Mobi Format. Click Download or Read Online button to JOUW HART IS VAN MIJ DRUK 3 book pdf for free now.

Drakenbloed

Author : Pepper Kay
ISBN : 9789460860539
Genre :
File Size : 54.20 MB
Format : PDF, ePub
Download : 591
Read : 472

De fantasy ‘Drakenbloed‘ is een wereld met magie waarin de archeologe Tessa onverwacht de bloedzuster wordt van de draken. “Het bloed van de draak is heet als vuur en dringt via de snee die de nagel heeft veroorzaakt Tessa’s lichaam binnen. Ze voelt hoe het vuur zich als een koortsaanval door haar hele lijf verspreidt.” De confrontatie met de draak vormt het begin van een reeks gebeurtenissen waar Tessa geen invloed op heeft. Ze komt terecht in een andere wereld. Een wereld met magie. De mensen die ze daar ontmoet, proberen haar een taak op te dringen. Iets waar Tessa niets van wil weten. Het enige wat zij wil, is naar huis om haar leven als archeologe weer op te pakken. Gaandeweg wordt het Tessa echter duidelijk dat ze geen keus heeft. Er is geen weg terug. Ze wordt in een bepaalde richting gedwongen en zal de strijd moeten aangaan. Een strijd op leven en dood.
Category:

Beroemde Chagga Verhalen

Author : O. Mtuweta H. Tesha
ISBN : 9781445236216
Genre :
File Size : 81.78 MB
Format : PDF, Docs
Download : 870
Read : 574

FAMOUS CHAGGA STORIES from O. Mtuweta H. Tesha, translated by his granddaughter. Beroemde Chagga Verhalen. Tanzania. Tweetalig Nederlands en Engels. Auteur O. Mtuweta H. Tesha, ingeleid en vertaald vanuit het Engels door zijn kleindochter Melissa Yvonne Tesha. Co-vertaler: Hannie Rouweler.
Category: